Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърца и..... спре да скърца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скърца и..... спре да скърца

Сутрин като излизам с колата скърца много здраво.ТАМПОНИТЕ.МИнавам 3-4 километра и изчезва скърцането все едно никога не го е имало и така всяка сутрин.Как се решава тоя проблем.И ще се задалбочи ли проблема през зимата?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
    Alfa156 Against All

И при мене е същото а странното е, че от около 2 седмици започна и някакво почукване да се чува, но и него го има само 1-вите няколко километра после изчезва и до вечерта не се чува нито скърцане нито почукването.
    Alfa Romeo Stelvio 2.0T
    Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Първоначално публикувано от DeX
      И при мене е същото а странното е, че от около 2 седмици започна и някакво почукване да се чува, но и него го има само 1-вите няколко километра после изчезва и до вечерта не се чува нито скърцане нито почукването.
      Взел съм 1 силиконов спрей.Утре ще изпръскам всички гумички дето видя и вдругиден ще пиша дали има резултат
      Alfa156 Against All

Comment

това много прилича на шума от горните носачи, който мисля беше признат за фабричен дефет при ранните модели

Comment

Имах същия проблем отляво. В Динекспрес Пловдив затегнаха една биалетка и намаля. Даже изчезна. Това идва от носачи (горен или долен) В сервизите го диагностицират успешно! Е 250-300лв

Comment

Абе има някакво скърцане което Петко(КГБ) решава с някакъв спрей- ама той да каже.
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Спрея омекотява каучука и всичко гумено но не решева проблема. Пак 250-300лв но по-късно

Comment

при мене скърцането не ме притеснява повече ме притеснява почукването.
                Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Чукането е много възможно да бъде и от тампоните на стабилизиращата щанга. Доскоро не се продаваха имаше само щанга комплект. Ако чука на спирачка или неравност тампони! В сервизите ги знаят тези неща

Comment

На неравност само чука.
                    Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                    Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

На неравност само чука.
                      Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                      Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Пръсках с някакъв спрей и колата стана като нова.Лошото е,че ще трябва да пръскам през ден,за да не ми скърца.250-300лв как да ми се откъснат от сърцето!?!?!?!?! Но до зимата трябва да се оправи,че кат доидат студовете...............ееееее има време .
                        БЛАГОДАРЯ за инфото
                        Alfa156 Against All

Comment

Пръскането със силоконова грес решава проблема за доста дълго време...пръскаш веднъж обилно, след още една седмица повтаряш процедурата и след това си готов поне за 6 месеца.

Естествено, за да пръскаш като хората трябва колата да е вдигната на крик или поне гумата която пръскаш, за да може да се "отвори" горния носач и да напръскаш така, че да проникне на всякъде.
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

А тая силиконова грес ще "оцелее" ли през зимата.Че 300 лв за тампони не мисля че ще дам!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Alfa156 Against All

Comment

Първоначално публикувано от slav40
                              А тая силиконова грес ще "оцелее" ли през зимата.Че 300 лв за тампони не мисля че ще дам!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Кой тампони ? Тез на стабилизиращата щанга ако става за тех дума по добре си копувай нова аз днеска си купих за 150 лева с отстъпката ОРИГИНАЛНА
                              Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                              Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Working...
                              X